Hi ik ben Rene!

Ik heb een aardige sportieve carrière achter de rug met bodybuilding-wedstrijden, voorbereidingen en training in binnen en buitenland.

Met 17 jaar begon ik met krachttraining en een jaar later deed ik mee aan newcommers juniors competitie. Vervolgens verscheidene wedstrijden in binnen en buitenland. Inmiddels ben ik nu 55 jaar en nog steeds actief! Give up when youre dead!

 

Ik heb altijd peronal training gegeven voor allerlei doeleinden. De laatste jaren heb ik mijn expertise verbreed met groepslessen voor bootcamps, crosstraining, voeding en personal training voor alle leeftijdsgroepen en doeleinden. Ik heb een trainingsmethode ontwikkeld voor iedere sporter op basis van crossfitness en bodybuilding waarbij kracht en conditie tegelijkertijd verbeterd en verhoogd worden.

Ook heb ik een speciale training voor 40plussers en ouderen om fit te worden en blijven.

lijfspreuk is. i'm the guy to keep you in charge of your health

 

Mijn Methode

In de video zie je een klant die mijn trainingsmethode uitvoert. In dit geval een combinatie van borstoefeningen. Een combinatie tussen kracht en conditie voor maximaal resultaat. Uiteraard pas ik de oefeningen aan op jouw niveau. Zie ik je snel?