Protocol indoor en outdoor trainingen

Trainingregels

 1. Je kunt alleen deelnemen aan een training als je gereserveerd hebt.
 2. Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets of scooter. Kom je toch met de auto dan kan je deze parkeren op het grote parkeerterrein bij de Albert Heijn.
 3. Bij aankomst dient de sporter zijn handen te desinfecteren met de gels die wij ter plaatse beschikbaar gesteld hebben.
 4. Binnen Gym3 dienen de looproutes gehanteerd te worden. Geef elkaar (buiten de groepslesruimtes om) 1,5 meter afstand.
 5. Aankomst bij Gym3 is max 10 minuten voor de afgesproken starttijd en sporters dienen na afloop direct te vertrekken.
 6. Het is in deze fase niet mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers binnen Gym3 (toiletten zijn wel beschikbaar), kom dus in sportkleding naar de training. 
 7. Neem geen tas of waardevolle spullen mee, er zijn geen opberg mogelijkheden en in de Fitnesszaal zijn tassen verboden. 
 1. Een handdoek is verplicht! Zonder handdoek kun je geen gebruik maken van de Fitnesszaal. Bij gebruik van de Fitness toestellen dien je je handdoek op het toestel te plaatsen tijdens het trainen. Wij hebben geen matten te leen, neem een eigen mat en bidon met water mee.
 1. Het is voor de zaktrainingen verplicht je eigen handschoenen te gebruiken, wij hebben in deze fase geen handschoenen te leen.
 1. Gym3 heeft op meerdere strategische posities desinfecterende gel geplaatst. De sporter reinigt en desinfecteert de materialen en apparatuur waarvan hij gebruik maakt. 
 2. Prullenbakken mogen alleen worden gebruikt voor gebruikte desinfectiedoekjes, eigen afval neemt de sporter mee naar huis. De prullenbakken worden vijf keer per dag geleegd.
 1. Bij extreem slecht weer kan de buitentraining worden afgelast (dit kan tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de training).
 1. Houdt ajb rekening met andere leden die willen sporten. Indien je je reservering niet na kunt komen, dien je deze zsm te annuleren. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.
 2. Je kunt max 90 minuten gebruiken maken van de Fitnesszaal, hiervoor dien je vooraf een tijdsblok te reserveren. De tijden in het rooster zijn 75 minuten, omdat de laatste 15 minuten zijn ingecalculeerd voor het afronden van de training en schoonmaken van de gebruikte apparaten. Maak altijd na gebruik van het toestel je toestel weer schoon met de beschikbare desinfectie sprays.