Protocol outdoor trainingen

Outdoor Trainingregels 

 1. Je kunt alleen deelnemen aan een training als je gereserveerd hebt. 
 2. Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets of scooter. Kom je toch met de auto dan kan je deze parkeren op het grote parkeerterrein bij de Albert Heijn.
 1. Bij aankomst dient de sporter zijn handen te desinfecteren met de gels die wij ter plaatse beschikbaar gesteld hebben.
 1. Aankomst bij Gym3 is max 10 minuten voor de afgesproken starttijd en sporters dienen na afloop direct te vertrekken.
 1. Het is in deze fase niet mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten binnen Gym3 (toiletten, kleedkamers, kluisjes, douches en de horeca bij Food3 zijn gesloten), kom dus in sportkleding naar de training. 
 2. Neem geen tas of waardevolle spullen mee, er zijn geen opberg mogelijkheden. Doe je dit toch ben je zelf verantwoordelijk in geval van diefstal.
 1. Neem een handdoek, een eigen mat en bidon met water mee (wij hebben geen matten te leen en geen watervoorziening).
 1. Het is voor de zaktrainingen verplicht je eigen handschoenen te gebruiken, wij hebben in deze fase geen handschoenen te leen.
 1. Gym3 heeft op meerdere strategische posities desinfecterende gel geplaatst. De sporter reinigt en desinfecteert de materialen en apparatuur waarvan hij gebruik maakt. 
 2. Prullenbakken mogen alleen worden gebruikt voor gebruikte desinfectiedoekjes, eigen afval neemt de sporter mee naar huis. De prullenbakken worden vijf keer per dag geleegd.
 1. Bij slecht weer zal de training worden afgelast (dit kan tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de training).
 1. Houdt ajb rekening met andere leden die willen sporten. Indien je je reservering niet na kunt komen, dien je deze zsm te annuleren. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.