Kies je eigen trainer!

Welkom bij Gym3 Personal Training, wij hebben trainingen op maat voor jou in huis. Iedere trainer en trainster heeft bij ons zijn/haar eigen methode en kan jou op een efficiënte en plezierige manier stimuleren jouw doelstelling te behalen. Of het gaat om fit worden, afvallen, een half marathon lopen of leren boksen, zit jij bij Gym3 op de juiste plek.

Kies de trainer of de trainster die het beste bij jouw past en plan een vrijblijvende intake in en kan je gelijk jouw eerste "gratis"' proefles inplannen.

 

 "it never gets easier, you just get better"

 

Rene


Ik heb een trainingsmethode ontwikkeld voor iedere sporter op basis van crossfitness en bodybuilding waarbij kracht en conditie tegelijkertijd verbeterd en verhoogd worden.
DSC_1340

Rich


Ik bied verschillende trainingen en trainingsmethoden aan zoals: crossfit, kickboks/pads training, krachttraining en conditietraining. Je kunt hier alleen, maar ook als groep, of bedrijf aan deelnemen.
Rodney

Rodney


Ik heb 8 jaar gelden mijn passie gevonden in kickboksen bij Remy Bonjasky. Ik ben 4 jaar geleden begonnen als kickbokstrainer bij Gym 3. Ik geef zaktraining, techniektraining en personaltraining.
Dwight

Dwight


Ik ben een energiek en sociaal persoon. Ik ben oprecht betrokken met de mensen en klanten in mijn omgeving. Ik kan mensen op een goede manier motiveren en enthousiasmeren. Ben jij de volgende?