iconenTekengebied 1bokser

(Kick)boksen

Zaktraining: techniek & conditie
Wil je werken aan je conditie en even al je energie kwijt? Hard stoten en trappen tegen een bokszak waarbij zowel conditie als techniek centraal staan? Dan is de zaktraining een ideale les voor jou! Tijdens deze les wordt er niet gespard en is er geen contact met medesporters. Alle technieken worden uitgevoerd op de bokszakken.

Even lekker losgaan. Bij ons mag het!

Techniektraining
Altijd al de technieken van kickboksen willen leren? Dan is de techniek training iets voor jou! Tijdens de techniektraining gaat de focus naar de uitvoering van de verschillende combinaties. De les wordt gegeven in de dojo en alle technieken worden uitgevoerd op de bokszakken.

kickboksen gym3 amstelveen boksen boxen
Gym3 kidsclass foto 3-min

Kidslessen

Bij Gym3 kunnen kinderen op een leuke en speelse wijze de basis-principes van kickboksen en crosspower leren. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde trainers, waarbij plezier en veiligheid voorop staan. Door te leren trainen worden kinderen zelfverzekerder en weerbaarder. Bovendien kunnen ze hun energie kwijt op een positieve manier.

 

Onze trainers helpen je graag

Prive training
Weet jij niet hoe je moet beginnen met sporten? Bij sportclub GYM3 hebben wij verschillende geschoolde personal trainers die jouw graag professioneel zouden willen trainen.
Verleg je eigen grenzen op een positieve en uitdagende manier en kom langs!