iconenTekengebied 1bokser

Kickboksen.

Zaktraining: techniek & conditie
Wil je werken aan je conditie en even al je energie kwijt? Hard stoten en trappen tegen een bokszak waarbij zowel conditie als techniek centraal staan? Dan is de zaktraining een ideale les voor jou! Tijdens deze les wordt er niet gespard en is er geen contact met medesporters. Alle technieken worden uitgevoerd op de bokszakken.

Dit is een erg populaire training vandaar dat sportclub GYM3 beschikt over een ruime dojo met 25 bokszakken waar 50 deelnemers per uur kunnen trainen.

Even lekker losgaan. Bij ons mag het!

Onze trainers helpen je graag

kickboksen fitness yoga gym3 amstelveen
iconenTekengebied 1bokser

Privétraining.

Naast kickboksen in een groep kun je bij ons ook privélessen boeken. Voordeel van privéles is dat je in korte tijd de basistechniek van het kickboksen onder de knie krijgt. Ander aspect van kickboksen is conditie & focus. Je bouwt al snel conditie op, waardoor je relatief snel beter en sterker voelt. Ook je concentratie en focus worden merkbaar beter. Kortom, door meer persoonlijke aandacht van de trainer, leer je je eigen grenzen te verleggen en je doelen te bereiken. Proberen? Boek eens een vrijblijvende proefles!