Kickboksen

Zaktraining, techniektraining en privétraining

Totale body workout
met een zaktraining!

Wil je werken aan je conditie en even al je energie kwijt? Hard stoten en trappen tegen een bokszak waarbij zowel conditie als techniek centraal staan? Dan is de zaktraining een ideale les voor jou! Tijdens deze les wordt er niet gespard en is er geen contact met medesporters. Tijdens de zaktraining worden alle technieken uitgevoerd op de bokszakken. Dit is een erg populaire training vandaar dat sportschool Gym3 beschikt over een ruime dojo met 25 bokszakken waar 50 deelnemers per uur kunnen trainen.

 

Techniektraining
Leer op een leuke manier de techniek

Wil je op een leuke toegankelijke manier de kneepjes van het kickboksen leren, dan zijn de technieklessen echt iets voor jou! Naast een complete body workout, leer je ook echt de techniek die je in een wedstrijd zou kunnen toepassen.

 

Privé training
Snelste manier naar resultaat!

Ongeacht wat jouw doelstelling is om te gaan trainen, afvallen, conditie, spieropbouw of gewoon lekker bewegen, de trainers van Gym 3 maken een plan voor jou op maat. Met persoonlijke aandacht, leren ze je grenzen verleggen en je doelen bereiken. Benieuwd naar jouw resultaat?