Bij Activecare kunt u terecht voor fysiotherapeutische behandelingen, sportrevalidatie, gezondheidschecks, oefentherapie en verschillende massages. Om iedereen van dienst te kunnen zijn is de praktijk ook buiten kantoortijden geopend.

FYSIOTHERAPIE

Hoe kunnen we u van uw klachten af helpen? En hoe zorgen wij er samen met u voor dat uw klachten niet meer terugkomen? Dit zijn vragen waar wij ons als fysiotherapeuten dagelijks mee bezig houden. Wij kijken naar de oorzaken die uw bewegingsvrijheid beperken en kiezen in overleg met u voor de beste behandelmethode(s). Omdat wij verschillende disciplines in huis hebben, kunnen wij u bij veel klachten helpen. Bij complexere klachten kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste specialist.

 

SPORTREVALIDATIE
Sporten is gezond maar niet zonder risico’s. Bent u geblesseerd geraakt of wilt u revalideren na een operatie? Dan kunt u bij ons terecht voor begeleiding om uw sportactiviteiten zo snel mogelijk te hervatten.

Revalidatie versnelt het herstelproces, daarom zijn wij in een goed geoutilleerd sportcentrum gehuisvest. Hier kunt u met al het gemak aan uw gezondheid werken.

GEZONDHEIDSCHECK
Vanaf 1 januari 2017 kunnen alle leden van Gym3 zich inschrijven voor een gezondheidscheck. Op basis van de resultaten van deze check kunt u gerichter aan uw doelen werken.

MASSAGE
U kunt bij ons terecht voor sportmassage, ontspanningsmassage, Thaise massage en voetzoolreflexologie.