Fitness bij GYM3

Fitness

Een gezonde lifestyle is alleen te bereiken door voldoende te bewegen. GYM3 wil je dan ook graag begeleiden om fit en vitaal te zijn voor nu en op langere termijn. Bij GYM3 geloven we erin dat je dit alleen kunt bereiken als je met plezier werkt aan je gezondheid.

Wij bieden professionele begeleiding voor jong en oud. Je kunt bij ons individueel of in een groep trainen. Wil je je spierkracht en je uithoudingsvermogen verbeteren, afvallen, een marathon lopen of jezelf leren verdedigen? Met moderne apparatuur, ondersteuning en aanmoediging van ons team kun je je doelen op een prettige en efficiënte manier bereiken.

Loop eens bij ons binnen voor een rondleiding of boek een gratis proefles zodat je het zelf kunt ervaren.

Medische fitness

Regelmatige kracht- en conditietraining is effectief gebleken om klachten van vele aandoeningen te voorkomen, te verminderen of tegen te gaan; denk aan suikerziekte, hoge bloeddruk, hartklachten, obesitas.
Fitnesstrainingen kunnen effectief ingezet worden voor medische doeleinden en bij blessures.
Je kan preventief of curatief aan de slag onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. Na een gratis “health check” wordt er een oefenschema voor jou op maat gemaakt en kan je zelfstandig aan de slag.

 

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan


Gym3 is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar en tip je werkgever.

Neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

- Fitness
- Bokszak trainingen
- Kickboxing
- Crosspower
- Bootybuilder
- Yoga
- BBB work out
- Personal training
- Krav-Maga
- Boksen
- Kids (kickboksen & crosspower)