DWIGHT

Dwight, gepassioneerd sporter!

Na een voetbalcarrière van 10 jaar besloot ik te gaan boksen. Trainend met toppers als Ernesto Hoost, de geur van Thaise olie en zweet maakte dat deze sport mijn hart binnen no-time had veroverd.
 
Ik volgde vervolgens een aantal fitnessopleidingen en ging al snel aan de slag bij Soda Bodyfit als Personal Trainer en Bokstrainer.
 
Daarnaast bouwde ik een carrière op als kickbokser en draaide verschillende Europese K1 wedstrijden. Na mijn wedstrijdcarrière ben ik gaan werken als trainer bij de Bonjasky Academy van Remy Bonjasky in Almere. 
 
Daarna was het tijd om mijn eigen visie in de praktijk te gaan brengen: GYM3 te Amstelveen. 

Ik ben mijn hele leven lang een sporter in hart in nieren. Ik heb een oprecht passie voor sport en gezondheid. Het is dan ook mijn visie geweest om gym3 op te zetten waar mensen met plezier sporten en ook daadwerkelijk gezonder en fitter worden.

Persoonlijke kwaliteiten

Ik ben een energiek en sociaal persoon en oprecht betrokken met de mensen in mijn omgeving. Ik kan mensen op een goede manier motiveren en enthousiasmeren. Om deze reden heb ik in korte tijd als trainer een loyaal klantenbestand opgebouwd. Ben jij de volgende 

"it never gets easier you get better"