iconenTekengebied 1poppetjes

Fit personeel.

Minder stress en verlaging ziekteverzuim
Bedrijven en organisaties kunnen bij GYM3 terecht voor trainingen en trainingen op maat. Maar waarom zou je dat als werkgever doen? Door je personeel te laten sporten, biedt je ze in feite een stukje welzijn aan, wat het bedrijf weer ten goede komt. Bewegen op het werk reduceert stress en verlaagt het ziekteverzuim. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Op locatie of bij GYM3
Afhankelijk van de wensen en faciliteiten komt GYM3 op locatie of vinden trainingen bij GYM3 plaats. Wil je graag meer info? Vul het contactformulier door hieronder te klikken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inmiddels heeft de eigenaar, Dwight Harkisoon al diverse indrukwekkende bedrijfstrainingen evenementen op zijn naam staan, zoals het Open Luchtmachtdagen in opdracht van het Ministerie van Defensie

Bedrijfstraining bij gemeente Castricum

Previous
Next
iconenTekengebied 1poppetjes

Evenementen.

In de naam GYM3 zit de drie van driedimensionaal bewegen. Eigenaar Dwight Harkisoon, die dit concept bedacht heeft, is van mening dat we in het dagelijks leven driedimensionaal bewegen. In de praktijk combineert hij elementen uit het boksen, kickboksen en crosspower, met als resultaat een complete work-out. In deze work-out voor evenementen kun je helemaal los gaan op de zak en leer je alles over de techniek van de vechtsport. Afwisselend vinden er kracht- en conditieoefeningen plaats.

Heb je interesse in een sportieve bijdrage van GYM3 voor je evenement? Laat het ons weten door hieronder te klikken!