Bedrijfstrainingen & Evenementen

Evenementen

Dwight Harkisoon, eigenaar van Sportclub GYM3, heeft een passie voor sport en bewegen. Vanuit die passie heeft hij een eigen visie en methodiek op bewegen ontwikkeld. Dwight is van mening dat we in het dagelijks leven driedimensionaal bewegen, vandaar de 3 van GYM3. In de praktijk combineert hij elementen uit het boksen, kickboksen en crosspower, met als resultaat een complete work-out. In deze work-out voor evenementen kun je helemaal los gaan op de zak en leer je alles over de techniek van de vechtsport. Afwisselend vinden er kracht- en conditieoefeningen plaats.

Bedrijfstrainingen

Bedrijven en organisaties kunnen bij GYM3 terecht voor trainingen en trainingen op maat. Afhankelijk van de wensen en faciliteiten komt GYM3 op locatie of vinden trainingen bij GYM3 plaats. Wil je graag meer info? Vul het contactformulier in door hier te klikken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inmiddels heeft Dwight Harkisoon al diverse indrukwekkende bedrijfstrainingen & evenementen op zijn naam staan, zoals het RTL Healthyfest en de Open Luchtmachtdagen in opdracht van het Ministerie van Defensie.

Hier zie je een impressie van de recente

Open Luchtmachtdagen 2019 in Volkel.