Gymmen met Arie… en een stok
28/02/2017
3 slimme manieren om je lichaam te detoxen
02/08/2017

Sporten voor studenten

Of je nu universitair, hbo- of mbo-student bent. Sporten naast je studie doe je bij Gym 3 in Amstelveen. Voor een aantrekkelijk tarief maak je als student gebruik van de beste fitness- en groepslessen van Amstelveen.

Alle groepslessen en Fitness in één lidmaatschap voor slechts € 29,- per maand!

SPORTEN OP JOUW MANIER

Studeren. Het is de mooiste tijd van je leven. Maar ook een drukke tijd. Dan is het goed om aan je lijf te denken. Fit blijven of werken aan je power? Alleen of samen met vrienden? Bij Gym 3 kun je bewegen op jouw manier. Van fitness tot groepsles.

EEN WERELD ROND SPORT EN BEWEGING

Studeer je aan het ROC in Amstelveen? Steek de straat over en ontdek een wereld rond sport en beweging. Even ontspannen na je work-out? Drink gezellig een drankje bij ons in de kantine of tijdens de zomermaanden op ons terras.

SPORTEN MET STUDENTENKORTING

Als student in Amstelveen kun je met je tegen een laag tarief bewegen. Bij Gym 3 kun je terecht voor fitness en groepslessen. Onbeperkt, voor nog geen drie tientjes, omgerekend nog geen euro per dag!

We laten je sporten op de beste apparaten, onder begeleiding van goed opgeleide medewerkers. Bij hen kun je met al je beweegvragen terecht of voor een schema speciaal voor jou op maat